Huur de mooiste vakantiewoningen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Vakantiewoningen te huur

De Franse Pyreneeën zijn een West-Europese bergketen van ongeveer 450 km lang en 3000 m hoog. Ze strekken zich uit tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Het gebergte vormt een natuurlijke grens tussen Frankrijk en Spanje. In Frankrijk herbergen de Pyreneeën zes departementen: Aude, Ariège, Haute-Pyrénées, Haute-Garonne, Pyrénées-Atlantiques en Pyrénées-Orientales. Ook het dwergstaatje Andorra maakt deel uit van de Franse Pyreneeën. Bekende steden in de regio zijn onder meer Lourdes, Toulouse, Pau en Perpignan.
 
Wie de Pyreneeën bezoekt, is ongetwijfeld een natuurliefhebber. De streek kenmerkt zich immers door indrukwekkende landschappen, diepe kloven, schitterende watervallen, besneeuwde bergtoppen, rotsen, grotten, rivieren, bossen en boomgaarden. Spot je graag dieren? In de Pyreneeën zal je je hart kunnen ophalen. Je vindt er wilde zwijnen, bruine beren, lynxen, dassen maar ook een verscheidenheid aan vogels zoals de alpenkauw, sneeuwvink en aasgier.

Wil je er ook naartoe? Boek dan snel je vakantiehuis in de Franse Pyreneeën. Bij ons zit je aan het juiste adres. Je kan kiezen uit een ruime waaier aan leuke vakantiewoningen in de Pyreneeën zoals sfeervolle landhuizen, knusse chalets, luxevilla's en nog zoveel meer. Een ding is zeker, hier vind je ongetwijfeld wat je zoekt!

Wacht niet langer. Boek nu je vakantiehuis in de Franse Pyreneeën!

Relaxhomes netwerk